Terug

Evidence Based nascholing preventie chronische ziekten door Bewegen en Voeding

Agenda icoon voor events van Bewegen een Hoofdzaak
vrijdag 19 tm zondag 21 april 2024.  
16:30

Over de cursus

Dit is fake tekst, plaatsvervangende tekst. Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken. Het heeft niet alleen vijf eeuwen overleefd maar is ook, vrijwel onveranderd, overgenomen in elektronische letterzetting. Het is in de jaren '60 populair geworden met de introductie van Letraset vellen met Lorem Ipsum passages en meer recentelijk door desktop publishing software zoals Aldus PageMaker die versies van Lorem Ipsum bevatten.

De locatie

Live communicatie heeft een nieuwe betekenis gekregen in 2020. Ontmoetingen vinden zowel live plaats op gepaste afstand, als online via een broadcast. Met creativiteit en aanpassingen vanuit de organisator en locatie, wordt aan de veiligheidsvoorschriften voldaan terwijl de ervaring en impact van het event voor alle deelnemers behouden blijft. Een hybride vorm van een evenement kan op allerlei manieren worden toegepast. De livestream kan enkel online te bezoeken zijn als webcast, deels op locatie en deels online en/of in diverse zalen worden uitgezonden.

Overige informatie

Deze cursus is onderdeel van het event HealthEvent. Tijdens dit event komen verschillende specialisten aan het woord. Zij delen hun kennis en expertise over beweging met het oog op een gezonder leven. Andere sprekers zijn onder meer Jan Jansen, Ilse de Lange en Denise Austin - bekend van haar fitness televisieprogramma uit de jaren 80 van de vorige eeuw.

Meer informatie?

Heeft u aanvullende vragen over dit bovenstaand evenement? Neem dan gerust contact op door onderstaand formulier in te vullen.
Velden met sterretje zijn verplicht*.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.